## Suzuki Talent Education Program

2024 Spring Term Schedule

	Large Classroom	Choral Room	Small Classroom	Chamber Studio	Instrumental Room
	MU 2025	1032	2017	1001	1034
9:00					
9:05	Pathways to Suzuki	Baby STEPs	STEP Into Suzuki	Intro to Viola	Improv
9:10	30 min with Elena	30 min with Shannon	30 min with Amy	30 min with Rosaura	30 min with Lauren
9:15	9:00am-9:30am	9:00am-9:30am	9:00am-9:30am	9:00am-9:30am	9:00am-9:30am
9:20					
9:25					
9:30 9:35					
9:35					
9:45					
9:50	Intro to Fiddle	Music & Movement	Fiddle for Cello		
9:55	30 min with Carole	30 min with Shannon	30 min with Amy		
10:00	9:40am-10:10am	9:40am-10:10am	9:40am-10:10am		Advanced Vielin Otudio Olean
10:05					Advanced Violin Studio Class 60 min with Lauren
10:10					9:40am-10:40am
10:15					9.408111-10.408111
10:20					
10:25	Fiddle for Adults	Choir			
10:30	30 min with Carole	30 min with Brenda			
10:35	10:20am-10:50am	10:20am-10:50am			
10:40					
10:45					
10:50					
10:55		-			
11:00					Multi-instrument/Multi-level
11:05 11:10					Group Class
11:10					30 min with Lauren
11:15					11:00am-11:30am
11:25	STEP Fiddlers JR & SR				
11:30	60 min with Carole				
11:35	11:00am-12:00pm				
11:40					
11:45					
11:50					
11:55					
12:00					
12:05					